Binnenspeeltuin BoegaFun

Klimmen, klauteren, ravotten, glijden en nog veel meer… Bij BoegaFun kunnen kinderen zich even lekker helemaal uitleven. Justin, Dylan en Milan vinden een binnenspeeltuin altijd helemaal geweldig. Ze wisten dan ook niet hoe snel ze hun schoenen moesten uitrekken toen we eenmaal binnen waren.

Spelen

Er is een speciaal baby/peuter gedeelte voor kinderen tot 4 jaar. Zij kunnen hier rustig klimmen en klauteren en spelen, zonder ondersteboven gelopen te worden door de grote kinderen.

Onze boys wisten niet hoe snel ze op de klimtoren moesten klauteren en er dan weer vanaf te glijden. Daarna gingen ze de klimkooi in. Daar is het klimmen, klauteren en lekker glijden van de glijbanen. Na een poosje ontdekten ze de grote blokken, dit zijn grote legoblokken. Dit vinden ze ook altijd erg leuk en er werd dan ook meteen lekker gestapeld en gebouwd. verstoppertje met tikken spelen vonden ze wel het aller leukste.

Boven is er een soort doolhof in het donker. Dit is met glow in the dark opgelicht, dit is natuurlijk perfect om verstoppertje te spelen.

De jongens waren na 3 uurtjes nog lang niet uitgespeeld. Echt een aanrader dus om hier lekker met de kids naartoe te gaan.

BoegaFun

BoegaFun

BoegaFun

Eten en drinken

Bij de balie kan je van alles bestellen op de tafels ligt een kaart (menuboekje). Hierin staan allemaal lekkere drankjes zoals: Verschillende soorten thee, meerdere soorten koffie, frisdranken. Ook de snack kaart was uitgebreid, je kan er zelfs speciale kidsboxen (happy meals) kopen. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Zelf vond ik dat er veel keus was en bij de balie ligt een allergie lijst.

Toiletten en baby verschoningsruimte

De toiletten en de babyruimte zijn apart van elkaar, dat vind ik ook weer erg handig. In de verschoningsruimte is een magnetron aanwezig, ideaal.

De ruimte

De ruimte is...

Lees hier het hele artikel van Yvonne over haar bezoek met Justin, Dylan en Milan aan indoorspeeltuin BoegaFun in Venray.

Tijdens hun bezoek aan Noord-Limburg verbleef het hele gezin in Resort Arcen en hebben zij ondere andere hier heerlijk gegeten. 

Meer updates en verhalen