De Maaspoort wint weer brons bij verkiezing Meest Gastvrije Theater van Nederland

Op woensdag 4 oktober werd in Hoofddorp de ANWB-publieksprijs uitgereikt voor Meest Gastvrije Theater van Nederland. De Maaspoort ging voor het tweede jaar op rij met de bronzen award naar huis en is daarmee tevens het Meest Gastvrije Theater van Limburg.

Vorig jaar werd het theater geroemd om haar programma, de horecafaciliteiten, sfeer en uitstraling en het zitcomfort en zicht op het podium. Directeur Leon Thommassen: “Ik ben enorm trots dat we deze titel nog een jaar langer mogen dragen. De Maaspoort streeft naar een optimale bezoekersbeleving waarin gastvrijheid essentieel is. Mensen blij maken door te prikkelen, inspireren en vermaken, dat is ons doel. We danken deze prijs uiteraard aan onze partners met in het bijzonder Gemeente Venlo en de Provincie Limburg, onze gasten, onze sponsoren en al onze medewerkers.”

Tijdens de uitreiking waren zo’n 200 gasten uit het theaterwerkveld aanwezig. De theaters werden door het publiek beoordeeld op het aanbod van voorstellingen, bereikbaarheid, horeca in en om het pand, het prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort en het zicht op het podium. Naast de award ontvangen de winnaars een uitgebreid juryrapport. De Maaspoort gebruikt dit rapport om de dienstverlening weer verder te optimaliseren. De Goudse Schouwburg is net als vorig jaar de grote winnaar in de verkiezing.

Meer updates en verhalen