De Schatberg genomineerd voor ‘De Beste van Nederland’

Afgelopen zaterdag is het nieuwe seizoen van ‘De Beste van Nederland’ op RTL4 van start gegaan. In dit dynamische tv-programma gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel. Verschillende beroepsgroepen passeren de revue, waarin de twaalf provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. De kijker thuis bepaalt per categorie wie als branchewinnaars uit de bus komen.

Genomineerd in de categorie 'overnachten'

Afgelopen zomer is De Schatberg, door RTL4, uitgeroepen tot ‘De beste camping van Limburg’ en genomineerd om de beste van Nederland te worden. Ontzettend leuk nieuws waar wij trots op zijn!

Uitzending

Zaterdag 2 december 15.30 uur zal De Schatberg te zien zijn op de buis! In het RTL4 programma nemen wij het op tegen de andere genomineerden. Op zaterdag 9 december om 10.30 uur én zondag 24 december om 14.00 uur wordt de uitzending herhaald op dezelfde zender.

Stemmen

Stemmen kan via www.rtl.nl/debestevannederland. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kunnen kijkers de genomineerden na afloop nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet. De race is gestart op 17 november en sluit op maandag 8 januari om 12.00 uur.

Meer updates en verhalen