Fun voor het hele gezin bij Taurus World of Adventure

Vlakbij de grens met Duitsland in Velden ligt Taurus World of Adventure. Dé plek voor gezinnen voor een gezellige avond vol avontuurlijk vermaak.

Wij bezoeken Taurus voor een spelletje lasergamen en adventure golf. Maar ook om te dineren tijdens ons weekendje weg in Noord Limburg. We hebben er al veel voorpret van. We probeerden ons in de auto voor te stellen hoe het lasergame parcours eruit zou zien. En vragen ons af of we tegen elkaar of tegen andere mensen moeten gamen.

Ontvangst en uitleg over het Lasergamen
Na het melden bij de receptie worden we hartelijk ontvangen. We bergen we onze jassen op in een kluisje en lopen naar het lasergamen. Er zijn veel Duitse gasten en de man die uitleg geeft spreekt alleen Duits. We vinden het een beetje vreemd dat de man geen Nederlands spreekt. Gelukkig komt er al snel een meisje aan die ons verder naar boven begeleidt en ons de Nederlandse uitleg geeft. Wel zo fijn, want dan kunnen de jongens het direct volgen.

In een hal krijgen we een filmpje te zien hoe het allemaal werkt en dan lopen we door om het lasergame jack aan te trekken waar het game pistool aan vast zit. We spelen met zijn drieën in hetzelfde groepje tegen andere gasten van Taurus. Elk groepje heeft zijn eigen kleur. En elke gast gebruikt de naam die bij het jasje hoort. Die naam moet je onthouden zodat je achteraf je score kan bekijken.

Uitleg lasergame Taurus

Copyright: Sabine Kuipers - van der Meer | vakantie-met-kinderen.com

Lees het volledige verhaal op: http://weblog.vakantie-met-kinderen.com/taurus-world-of-adventure/

Meer updates en verhalen