Kindvriendelijke restaurants in Noord-Limburg

Wanneer je met het gezin een weekend weg bent moet er natuurlijk ook lekker gegeten worden. Een keertje bij de gele M eten is leuk (vooral voor de kinderen dan ;-), maar van een gerecht met een culinaire tintje worden wij als ouders weer heel blij! Tijdens ons weekend in Noord-Limburg vinden we wat eten betreft een goede mix. Tussen onze leuke activiteiten in Noord-Limburg door eten we lekker en gezellig. Dan weer wat luxer, dan gewoon even snacken!

Een verblijf op camping Beringerzand

Voor kinderen staat lekker eten over het algemeen niet op de eerste plaats. Wat voor hen belangrijk is: een camping waar je veel kunt doen! En op zo’n plek verbleven we tijdens ons weekend in Noord-Limburg, camping Beringerzand in Panningen. Een camping waar veel activiteiten worden georganiseerd in het hoogseizoen maar ook in het laagseizoen is het voor kinderen helemaal leuk. Is het goed weer dan kan er veel buiten gespeeld worden: in de speeltuin, op het voetbalveld of in het buitenzwembad. Is het koud en nat buiten (zoals in ons weekend) dan is er een binnenzwembad en kan er naar hartenlust geklommen en geklauterd worden in de binnenspeeltuin.

Qua accommodatie is er op camping Beringerzand best aardig wat keuze mogelijk. Er is ontzettend veel plek voor het neerzetten van je eigen caravan of tent, maar slaap je liever in iets wat al klaar staat dan zijn er comfortabele stacaravans of prachtig ingerichte bamboelodges. Liever back to basic? Ook dat kan, in een tipi tent!

Camping Beringerzand - Allinmam.com

Piratenfeestje of prinsessenfeestje?

Vanuit de omgeving komen er veel kinderen op Beringerzand hun kinderfeestje vieren. Niet zo gek, want in de binnenspeeltuin kunnen kinderen zich lekker uitleven. Kinderen kunnen zich verkleden en op de eerste verdieping in een leuke setting genieten van lekkere frietjes en andere snacks. Natuurlijk niet alleen leuk om met een kinderfeestje te doen, ook leuk met een aantal gezinnen bij elkaar! Zo schuiven ook wij aan de indianentafel aan. Maar ons feestje lijkt door de meisjes in mooie verkleedjurken eerder op een prinsessenfeestje dan op een indianenfeestje :-)

Speelhal Camping Beringerzand AllinMam.com

Gastrobar Bruiz in Maasbree

We laten de snack achter ons en gaan van het ene uiterste naar het andere uiterste. Wat een prachtig pand wandelen we binnen in Maasbree. In het pand, waar voorheen het gemeentehuis gevestigd was, vinden we Gastrobar Bruiz. We twijfelen even of dit wel een goede plek is om te lunchen met kinderen maar...

Gastrobar Bruiz Allinmam.com

Benieuwd naar de rest van de tips voor kindevriendelijke restaurants in Noord-Limburg? Lees dan hier het hele verhaal op allinmam.com

Meer updates en verhalen