Regen in de meivakantie? Vijf tips!

Apekooien, zwemmen, trampolinespringen... In de meivakantie is het heerlijk genieten in Noord-Limburg. Ook met regen! De beste indoortips op een rij. Wedden dat jij en je kids gaan stralen?

1.Ga naar een zwemparadijs… Spectaculaire glijbanen, wildwaterstromen, lekker eten… een dagje zwemmen is altijd goed! in Noord-Limburg heb je super veel keus: De Berckt (Baarlo), Het Meerdal of De Limburgse Peel (America) De Lommerbergen  (Reuver), Het Heijderbos (Heijen).

2. Bezoek een leuk kindermuseum, zoals Missiemuseum Steyl met meer dan 1.500 opgezette dieren en 2.000 insecten. En als je toch in Steyl bent: wandel door het prachtige dorp en de kloostertuin met grotten!

3. Doe samen kunstjes! Bij Jump XL in Horst leef je je helemaal uit op eindeloze trampolines. Ook ouders mogen springen (10 minuten springen staat gelijk aan 30 minuten hardlopen, een top workout dus!).

4. Doe gave spelletjes! Lasergamen, discobowlen, minigolfen en oog in oog met een dino staan… bij  Bij Taurus World of Adventure in Velden hóef je niet te kiezen!

5. Ga naar Toverland! Weer of geen weer, Toverland is altijd leuk. Wist je dat het park in juli 1,5 keer zo groot wordt? Gaaf!

6. Doe als een aap. Ga lekker klimmen met je kids in Fun Forest in Venlo.

Meer updates en verhalen