Resultaten Heb jij Smaak

Inwoners van Noord-Limburg zijn trots op hun omgeving! Dat blijkt uit de campagne Heb jij smaak die tot 1 juli loopt. De campagne riep inwoners van Noord-Limburg op om te laten weten wat zij het mooiste plekje, de meest bijzondere beleving of het lekkerste gerecht vinden.

Ruim 200 inwoners van Noord-Limburg hebben de afgelopen weken gehoor gegeven aan deze oproep. Daarmee is de campagne een groot succes geweest!

Enkele opvallende, veelgenoemde 'smaken' zijn: de sfeer op de terrassen en de winkels in de binnenstad van Venlo, een film pakken bij bioscoop CityCinema in Venlo, natuurgebied Ravenvennen bij Velden, Kasteeltuinen Arcen, fietsen langs de Maas bij Reuver en Kessel, Kloosterdorp Steyl, Kasteel de Keverberg in Kessel, Vakantiepark de Leistert in Roggel, natuurgebied Leudal, de Leumolen in Nunhem, Kasteel Huys Ter Horst in Horst, Museum de Locht in Melderslo, fietsen langs de kanalen in de Peel bij Meijel en Griendtsveen, IJssalon Clevers, de historische plekken in Gennep en Nationaal Park de Maasduinen in de gemeente Bergen.

Bekijk alle smaken op https://www.liefdevoorlimburg.nl/de-smaak-van

Meer updates en verhalen