Vakantiepark Resort Arcen

Wil jij er tijdens de feestdagen even helemaal uit? Dan ben je in Limburg aan het juist adres. Via Liefde voor Limburg hebben wij afgelopen weekend nogmaals kennis mogen maken met de gastvrijheid van Noord Limburg. Deze keer mochten wij een weekend in Resort Arcen verblijven.

Resort Arcen heeft allemaal verschillende huisjes die lekker ruim van binnen zijn. Je kan van te voren precies zijn welk huisje je boekt. Ze staan allemaal tot in detail op de website. Je weet dus van te voren precies wat je krijgt. Het viel mij echt op dat de huisje ruim zijn! De woonkamer is ruim en een fijne grote eethoek. Een lekkere ruime achtertuin. Aan de voorkant van de huisjes liggen ook kleine grasveldjes. Helaas laten mensen hier graag hun hondjes uit.

Zwembad

De boys hebben zich prima vermaakt in het zwembad. Springen, duiken en zwemmen ze konden er geen genoeg van krijgen en wilden dan ook nog lang niet uit het water komen.

In de zomer is er ook een lekkere zwemvijver.

Zwembad

zwembad

Kinderboerderij

Er is ook een kinderboerderij aanwezig. Hier zijn wij niet echt geweest, omdat onze boys dat niet zo heel erg leuk vinden. Je kan de dieren voeren met voer uit de automaat of tijdens het voeren met het animatieteam.

Kinderboerderij Resort Arcen

Animatie

Bij het ophalen van de sleutel kreeg ik ook een mapje met o.a. de zwemkaarten en wat er allemaal te doen is op het park. Wat mij meteen opviel was... 

Verder lezen? Klik hier voor het volledige artikel van Yvonne op www.kidzblogger.nl. 

Dit schreef Yvonne nog meer over de avonturen van haar en haar gezin in Noord-Limburg:

Meer updates en verhalen