Verrassend Noord-Limburg [Herfstvakantie]

Je kon eerder al lezen over onze avonturen met de kinderen tijdens ons weekendje weg in Noord-Limburg. Uit dat artikel kon je al opmaken dat het een zeer geslaagd uitje was met zóveel activiteiten dat het allemaal niet in één artikel paste. In dit artikel ga ik nog even verder en vertel ik over o.a.:

Camping Beringerzand

Nu is in mijn beleving een camping altijd al zeer geschikt voor kinderen, maar camping Beringerzand heeft het concept “kindercamping” wel heel goed opgepikt. Er is zoveel te doen, dat de kids zich geen moment hoefden te vervelen. Zelfs niet toen het echt heel slecht weer was. Zo konden ze even lekker gaan zwemmen in het indoor zwembad of spelen in het speelparadijs. Wij hebben er helaas niet van kunnen genieten, maar bij lekker weer kunnen kinderen zich prima vermaken in het buitenzwembad, in een van de vele speeltuintjes met o.a. een air trampoline of op de sportvelden, midgetgolf, het crossbaantje of op de tennisbanen.
 
Kampvuur bij de tipi Beringerzand
Kampvuur bij de tip Beringerzand | Foto: Sharon Nehoray van moeders.nu
 

Indianenfeest

We werden uitgenodigd voor een heus indianenfeestje in de speelhal. De kinderen kregen prinsessenjurken of indianenpakken aan en mochten in de indianenruimte eten en drinken zoveel ze wilden. Omdat we nog niet genoeg hadden van het hele indianensfeertje besloten we bij de tipi van opperhoofd Arno van Ja-Papa.nl en zijn tribe nog een kampvuurtje te maken voordat we ons terugtrokken in onze eigen Bamboo Lodge tent. Veel rust kregen we niet, want na een half uurtje stond de hele bende bij ons op de veranda voor nog een slaapmutsje.
 

Jump XL Horst

Het verbaasde me hoeveel leuks er te doen is in Noord-Limburg. We waren dus met 3 gezinnen en allemaal hadden we een ander propvol programma met uitjes die geschikt zijn voor het hele gezin. Op zondag gingen wij...
 
Benieuwd naar de rest van de avonturen van Sharon en haar gezin in Noord-Limburg? Of de tips voor de herfstvakantie? Lees dan hier het hele verhaal op moeders.nu

Meer updates en verhalen