Verwenweekend Venlo

Bregje Boer won met haar lief Etienne een winterverwenweekend Venlo via #LimburgLonkt. Tijdens deze donkere dagen lieten ze zich in Noord-Limburg in de watten leggen. Bregje over shoppen, slenteren en dansen in Venlo. 'We komen terug!'

Onze eerste nacht brachten we door in hartje Venlo: Theaterhotel de Maaspoort. Een prachtig ingericht hotel met comfortabele kamers. We werden nog extra verwend met een overnachting in de suite. De kamer was echt enorm, met een groot bad in het midden, een heerlijk zacht bed en een gezellige zithoek.

Eten bij Luif Aete & Drinke

We waren echt onder de indruk van zoveel ruimte en luxe! Na een kort rustuurtje doken we de kleine, knusse bar in voor een glaasje bubbels. Na de borrel konden we zo aanschuiven in restaurant Luif Aete & Drinke, dat in Theater de Maaspoort ligt. De bediening was hartelijk en heel goed, het eten was verrassend en lekker! We genoten van een verrassingsmenu met allerlei producten uit de streek. Ik heb nog nét niet mijn bord afgelikt!

Veel tijd om uit te buiken hadden we niet na drie gangen heerlijkheid, want er wachtte die dag nog één activiteit op ons! In Poppodium Grenswerk, letterlijk op een steenworp afstand van het hotel, stonden we die avond op de gastenlijst. Op de gastenlijst voor niemand minder dan Candy Dulfer! Grenswerk is sowieso een ontzettende aanrader! Wij waren er in 2017 ook als eens bij het concert van The Kik. Candy en haar band kwamen op en binnen 1 minuut stond de hele zaal op zijn kop, om de komende twee uur te dampen en bruisen van energie en good vibes. Wat een gave show en wat een heerlijke sfeer! (Ik maakte 0 foto’s van dit concert, het was veel te tof om daarmee bezig te zijn. ;))

VenLoveverrast

VenLOVErrast
Over die sfeer gesproken: in Venlo zijn de mensen echt heel vriendelijk en gastvrij. Er hangt een gemoedelijke vibe, een mix tussen Brabantse gezelligheid en Limburgse, bourgondische gastvrijheid. We voelden ons hier ontzettend thuis!
Na het concert ploften we moe in ons mega grote en zachte bed. Dankzij de verduisterende gordijnen werden we de volgende ochtend pas om 8.30 wakker. De ouders onder jullie snappen wel dat dit voelde als een gat in de dag slapen!

Ontbijt bij Restaurant Cabillaud
Ik dook ‘s ochtends nog even in het bad, want hoe vaak kom je in je leven nou nog in zo’n hotelkamer, waar je vanuit het bad lekker tv kunt kijken?

Meer updates en verhalen