Wintertip - Shoppen in Venlo

Winkelen in Venlo is leuk! Zeker in de historische oude binnenstad. In de winter is het nog extra gezellig met de sfeervolle verlichting en de ijsbaan op de Oude Markt

De leuke speciaalzaken in het winkelcentrum vind je met name in Klaasstraat, Gasthuisstraat, Parade en Jodenstraat. Daar ligt bijvoorbeeld de zaak van de markante Venlonaar Geer van de Veer. Deze winkel puilt uit van de carnavalsartikelen. Je komt gegarandeerd hossend naar buiten!
Breng ook een bezoekje aan Beads ‘n Bobbles dat ernaast ligt. Daar stel je zelf je sieraden samen, kiezend uit een assortiment van duizenden kralen, steentjes en meer.
Sounds, op de Parade, staat in binnen- en buitenland bekend om de grote collectie van vinyl en de aanwezige muziekkennis.

Grotere ketens zijn voornamelijk gevestigd op de Lomstraat, de Vleesstraat en de Maasboulevard. De omgeving Nolensplein en Gelderse Poort zijn het domein van de Duitse koopjesjagers. Er zitten diverse fijne horecazaken en je kunt er goed shoppen voor verse producten! Kortom: er is genoeg te ontdekken in Venlo!

Meer updates en verhalen