Print deze route | Naar e-mail sturen

Ervaart u problemen met printen in Google Chrome of Safari? Probeer dan een andere browser zoals Firefox of Internet Explorer.

Stadsdichtwandeling Gennep

De stadsdichtwandeling leidt u rond door het historisch centrum van Gennep. De stadsdichter informeert u door middel van 17 korte gedichten over de monumentale gebouwen en bijzondere plekken van het oude stadje Gennep. Deze izi.TRAVEL route is ook geschikt voor rolstoel- en scootmobielgebruikers. Volg de route per GPS op uw mobiel.

Deze route is een 'Martinustorenroute'. Een van de fiets- en wandelroutes van bezoekerscentrum Martinustoren,

De wandeling kon gerealiseerd worden dankzij de huidige stand van de mobiele telefonie en de izi.TRAVEL app.

De GPS-functie van de mobiel leidt de wandelaar langs de locaties met de stadsdichten. Zodra de wandelaar in de buurt van een locatie komt start de voice-over met het gedicht en kan men foto’s bekijken. De izi.TRAVEL app is gratis te downloaden voor iOS en Androïd. De app geeft toegang tot talrijke tours en museale rondleidingen in meer dan duizend steden.

Als men de ‘Stadsdichtwandeling’ downloadt, bevindt de wandeling zich op de mobiele telefoon en verbruikt men tijdens de wandeling geen data. Uiteraard wel stroom. Een volle accu is aan te raden.

Kortom: zoek op het internet izi.TRAVEL Gennep. Download de izi.TRAVEL app en de Stadsdichtwandeling. Zet GPS aan en het internet uit. En start deze bijzondere wandeling.

De wandeling is ook op pc en laptop te bekijken en te beluisteren.

Startpunt Markt 1  Gennep Bereken route naar startpunt
Lengte 2.3 km
Weg type verharde weg
Parkeren Vrij parkeren in de directe omgeving: P-Melkstraatje en P-Martinushof

Komt u onduidelijkheden tegen tijdens uw route meld dit dan bij Routebureau Noord- en Midden-Limburg: Tel 06-42045079 of email info@routebureaulimburg.nl. Hartelijk dank!

Print deze route Naar e-mail sturen