Avonturen in Sevenum Meer info / print / GPX

Avonturen in Sevenum   

Startpunt:     Markt 3    5975 AM    Sevenum    Lengte: 6.5 km    6 Beoordelingen


Deze route voert vanuit het dorpje Sevenum naar het Avonturenpad (tussen knooppunt 2 en 12). Het avonturenpad is gelegen in het Blakterbeekpark en is door toevoeging van diverse leuke elementen een afwisselend stukje Sevenum.

Denk aan hangbruggen, insectenhotel, vogelkijkhut en dergelijke. Vooral bij schoolgaande kinderen is het avonturenpad erg populair. Behalve leuk is het ook leerzaam. Na het verlaten van het natuurpad voert de route naar de prachtige karakteristieke Heesbeemden en via kapellen en oude boerderijen weer terug naar de dorpskern.

Startpunt

Markt 3
5975 AM Sevenum

Herkenningspunt

Kerk in Sevenum

Lengte

6.5 km

Type

Knooppunten route

Knooppunten

1, 2, 29, 12, 13, 14, 15, 88, 13, 12, 29, 1

Weg type

Verharde en onverharde wegen

Parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren op het Raadhuisplein

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 6 beoordelingen | Sinds 11 maart 2016

rutger
18 juli 2019

Het avonturenpad is niet meer te doen brug was stuk alles was overgroeit en stuk


Carina
10 juni 2019

Deze route gewandeld op 17 februari 2019, Het gebied bij het avonturenpad is bijzonder mooi en afwisselend. De omschreven bezienswaardigheden ben ik ook tegengekomen maar ik heb maar 1 hangbrug gezien die stuk was. Helaas zijn enkele informatiebordjes met graffiti besmeurd of beschadigd waardoor ze niet of moeilijk leesbaar waren. Bij knooppunt 12 moet er van de voorgeschreven route afgeweken worden om de eerste kapel te bezichtigen. De tweede kapel is te vinden tussen knooppunt 13 en 14.


mar
22 april 2018

dacht eerst dat het niet zo'n geweldige route was omdat je begint vanuit het dorp. maar vanaf begin tot eind een top wandeling. afwisselend. leuk en mooi avonturenpad. veel groen. verrassend . echt een aanrader


Familie Janssen
29 juli 2017

Prachtige route. Ook voor kinderen erg leuk doordat aan het begin van de route allerlei activiteiten te doen zijn. Mooie knotwilgen en leuke paadjes. Stuk over de verharde weg trekt zich wel lang maar deze wandeling is een aanrader voor jong en oud. Na afloop genoten van iets lekkers in het dorp. Ik wist niet dat het vlakbij huis zo mooi kan zijn!


Leo
10 april 2016

Mooie afwisselende route Goed aangegeven Bij erg nat weer op een enkele plek modderig


Wilma
11 maart 2016

We liepen van 2 naar knooppunt 29. Daar aangekomen stond nergens nr. 12. Nr. 29 wees dezelfde weg weer terug. Erg modderig waardoor je wegzakt en uitglijdt. Misschien in de zomer beter begaanbaar.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Horeca langs deze route