Beleef het Maasdal Meer info / print / GPX

Beleef het Maasdal   

Startpunt:     Markt    5991 AT    Baarlo    Lengte: 10.75 km    3 Beoordelingen


Geniet van de eenvoud en de kleinschalige bedrijvigheid in een eeuwenoud gebied. Het Maasdal in Baarlo-Oyen is een bijzonder gebied in de uiterwaarden op de linkeroever van de Maas. Op initiatief van de bewoners en de gemeente is het Maasdal in Baarlo opgewaardeerd met onder andere poorten, bankjes en hagen.

Zodra de zon schijnt vullen de wegen zich met fietsers en wandelaars. De trotse en ondernemende ‘locals’ van het Maasdal hebben hun initiatieven samengebracht op een kaart, zodat iedereen kan zien wat er te doen is in het gebied. Geniet van de route, van de omgeving, van de hartelijke inwoners, de mooie recreatie-adressen en van de heerlijke en eerlijke producten die hier dankzij de vruchtbare rivierbodem worden gemaakt.

Beleef het Maasdal!

  • Lees hier meer over wat je onderweg tegenkomt. 
  • Deze route is ook leuk op de fiets te doen. 
  • De route-informatie is in gedrukte versie gratis verkrijgbaar bij alle VVV's in Peel en Maas, bij de deelnemers van de route en bij de meeste accommodaties in de regio. 
Startpunt

Markt
5991 AT Baarlo

Herkenningspunt

Tegenover Kasteelweide, Basisschool

Lengte

10.75 km

Type

Knooppunten route

Knooppunten

65, 64, 63, 44, 40, 41, 49, 43, 100, 23, 23, 22, 20, 2, 3, 97, 98, 48, 94, 65

Weg type

Verharde en onverharde weg

Parkeren

Sprunklaan, Baarlo

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 3 beoordelingen | Sinds 28 juli 2018

M&M
22 juli 2019

Wij startten bij het veer vanuit Steijl. Ook prima, halverwege een leuk terrasje aan het plein bij de kerk. Je ziet veel moois onderweg, maar je loopt bijna alleen over asfalt. Dat zou op een drukke weekenddag vervelend kunnen zijn, omdat hier veel fietsers te vinden zijn. Op een doordeweekse dag een leuke ronde.


Marion
5 september 2018

Mooie route...alleen helaas een uur gelopen voor dat de route echt goed liep. Paaltje 63 stond wat verborgen links in een haag van een tuin, tevens was een klein kruispuntje..waardoor ik helaas recht door ben gelopen. Maar goed onderweg mooie dingen gezien.. zoals kasteel de Berckt..Hoeve Noijen, en de skyline van Steyl., Kasteel de Erp. Route komt niet door een bos..dus met warm weer rekening mee houden.


John
28 juli 2018

Een mooie route door velden boomgaarden en langs de sluis. waar je kunt kijken hoe schepen schutten.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Bezienswaardigheden langs deze route