Cultuurhistorie snuiven in 't Ven Meer info / print / GPX

Cultuurhistorie snuiven in 't Ven   

Startpunt:     Pastoor Kierkelsplein 20    5916 SQ    Venlo    Lengte: 7.3 km    4 Beoordelingen


't Ven is een kleine kern in het buitengebied van Venlo, ontstaan op het middenterras van de Maas waar vruchtbare kleigronden werden afgewisseld met zandgronden van de opgewaaide maasduinen. 

Startpunt

Pastoor Kierkelsplein 20
5916 SQ Venlo

Herkenningspunt

Gemeenschapshuis 'De Bantuin'

Lengte

7.3 km

Type

Knooppunten route

Knooppunten

46, 45, 31, 30, 29, 28, 27, 43, 44, 45, 46

Weg type

Verharde en onverharde weg

Parkeren

Parkeren voor het Gemeenschapshuis

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 4 beoordelingen | Sinds 18 oktober 2018

Tineke
28 december 2018

Inderdaad goed opletten bij de herungerberg. Ik heb de app gedownload op mijn telefoon, een aanrader want dan kun je kijken hoe je loopt.


Carina
23 december 2018

Deze route heb ik gewandeld op 22 December 2018. In de omschrijving wordt gemeld dat het startpunt te vinden is op het pastoor Kierkelsplein 20. Duidelijker is misschien dat beginpunt te vinden is op de kruising Schoolweg en Straelseweg. De bewijzering laat op een aantal punten te wensen over. Zoals kort na knooppunt 28; bedoeling is links langs de schaapskooi. Daarna wordt er aangegeven dat er linksaf geslagen dient te worden, maar dan loop je een rondje. Om de route goed te vervolgen moet er rechtsaf geslagen worden. Onderweg van knooppunt 27 naar 43 na het oversteken van de Herungerberg heb ik of de aanwijzing gemist of het ontbrak. Na een hoop gezoek te route toch nog kunnen afmaken. Het is een afwisselende route: buitengebied, park (echt de moeite waard om even van de route af te wijken en een wandeling door het park te maken), sportvelden, bis en bebouwing.


mar
8 december 2018

geen geweldige route. veel door wijken en verharde wegen. soms slechte bewijzering.


Marion
18 oktober 2018

Start was eventjes moeilijk te vinden...zag geen bordje nabij het huisnummer voor te starten. Jammer dat de bossen bij grote steden zoals hier, zoveel vervuiling in de bossen ligt.....Heb de route helaas niet precies volgens routeschema gelopen.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play