Print deze route | Download GPX | Naar e-mail sturen

Ervaart u problemen met printen in Google Chrome of Safari? Probeer dan een andere browser zoals Firefox of Internet Explorer.

De 8 van Kronenberg

Kronenberg is een klein dorp met enkele bijzondere bezienswaardigheden. Deze route voert u daar natuurlijk langs.

Natuurlijk staat de kerk centraal in deze gemeenschap. Het is niet mogelijk hieraan voorbij te gaan. Andere bijzondere bezienswaardigheden: de nieuwe visvijver, een rustmoment bij de boom in het Groot Veld, het houtzaagwerk bij de kerk en de vele bossen en beken. Links en rechts treft men de kruisen en kapellen aan zoals in de hele gemeente. Een mooie route met een wisselend natuurbeeld. Gedeelten van de route voeren door bosgebied, op andere plaatsen zijn prachtige vergezichten over een open landschap.

De route is ineens te lopen of u kunt een deel van de route lopen want de route bestaat uit 2 lussen die elkaar kruisen bij knooppunt 18. De eerste lus is 4,2km lang, de tweede lus is 5,6km lang.

De route loopt over het KnopenLopen netwerk van Horst aan de Maas. Een kaart is verkrijgbaar te koop bij vele verblijfsaccommodaties en VVV Horst aan de Steenstraat 2 in Horst.

Leuk feit: de nieuwe visvijver in Kronenberg was van grote betekenis voor Stichting KnopenLopen want hier startte de uitvoering van het knooppuntennetwerk.

Startpunt De Hees 108
5976 NJ Kronenberg Bereken route naar startpunt
Herkenningspunt De Kerk van Kronenberg
Lengte 9.8 km
Type Knooppunten route
Knooppunten 18, 17, 27, 26, 21, 20, 18, 19, 96, 95, 94, 93, 31, 92, 91, 18
Parkeren Parkeren kan bij de kerk in Kronenberg
Horeca langs deze route
Equestrian Centre de Peelbergen Travers 5 (Navigatie: Peelstraat), Kronenberg

Komt u onduidelijkheden tegen tijdens uw route meld dit dan bij Routebureau Noord- en Midden-Limburg: Tel 06-42045079 of email info@routebureaulimburg.nl. Hartelijk dank!

Print deze route Download GPX Naar e-mail sturen