De Twee Schansen Meer info / print / GPX

De Twee Schansen   

Startpunt:     Groesbeekseweg    6585 KH    Mook    Lengte: 5 km    4 Beoordelingen


Lieflijk neergevleid tussen Maas en heuvelland, biedt Mook en omgeving misschien wel de meest gevarieerde recreatiemogelijkheden van Nederland. Want waar elders zijn water, heide, bossen en heuvels op loopafstand te vinden?

De wandelroute Twee Schansen heeft een lengte van ongeveer 4,5 kilometer en leidt u over prachtige heidevelden en door uitgestrekte bossen op de heuvels. Geniet van de weldadige rust en de mooie doorkijkjes in de bossen en van het adembenemend uitzicht op het Maasdal. Onderweg zult u allerlei vogelsoorten horen en misschien kruist wel een ree uw pad.

Startpunt

Groesbeekseweg
6585 KH Mook

Herkenningspunt

Herberg 't Zwaantje

Lengte

5 km

Type

Gemarkeerde route

Markering

Gele pijlen op palen

Weg type

Onverharde weg

Parkeren

Parkeren kan bij elk startpunt

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 4 beoordelingen | Sinds 21 februari 2018

Peter
5 mei 2019

mooie route . Is echter 8 km vanaf startpunt het Zwaantje.


Peter
5 mei 2019


Frank
1 maart 2018

Boven schreef ik dat het vanaf de rotonde ongeveer 110 meter was. Dit moet 1100 meter zijn. Verder zijn er op de route weinig tot geen bankjes waarop je kunt rusten. Maar zeker een mooie route om te wandelen.


Frank
21 februari 2018

Op 22 februari 2018 deze route gelopen. De route was afwisselend. Door mooie bossen en over de prachtige heide. De afwisseling was goed. Het was wel een pittige tocht met veel hoogteverschillen. Niet geschikt voor minder valide mensen. Ik heb de route via mijn Garmin navigatie gelopen. Ik weet niet of er een bewijzenring is en of deze goed te volgen is. De auto kun je het beste parkeren aan de Burg. Sengerweg. Dit is vanaf de rotonde in Mook ongeveer 110 meter. Ik heb genoten van deze wandeling. Een wandeling die ook mountainbike paden doorkruist. Maar daar heb ik geen hinder van gehad.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Bezienswaardigheden langs deze route