Hanssum wandelroute Neer Meer info / print / GPX

Hanssum wandelroute Neer   

Startpunt:     Kerkplein 4    Neer    Lengte: 6 km    4 Beoordelingen


Vanuit het dorp Neer heerlijk wandelen richting Maas en haven, in het gebied Hanssum. Prachtig uitzicht op de Maas en het dorpje Beesel. 

Het Maasfront Hanssum vervult een belangrijke verbindende recreatieve schakel tussen de steilrand in het noorden van de gemeente en de te ontwikkelen natuur – en recreatiemogelijkheden in het Maasdal tussen Buggenum en Neer aan de zuidkant.

Bovendien verbindt maasfront het op de oostoever gelegen Beesel met het aan de westzijde gelegen unieke beekdalenlandschap. Het Maasfront Hanssum maakt daarmee onderdeel uit van het toeristisch product Maasplassengebied.

Startpunt

Kerkplein 4 Neer

Lengte

6 km

Type

Knooppunten route

Knooppunten

22, 7, 2, 4, 3, 34, 32, 33, 35, 37, 38, 39, 42, 43, 45, 46, 36, 29, 22

Weg type

verharde wegen

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op het kerkplein

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 4 beoordelingen | Sinds 8 juni 2016

Carina
10 juni 2019

Deze route gewandeld op 9 Juni 2019. Tot knooppunt 35 vond ik het saai; voor gewandeld langs agrarisch land. Daarna tot en met knooppunt 39 een mooie wandeling langs de Maas. Daarna weer saai.


Martin Houkes
11 december 2018

Iets teveel lange en verharde wegen. Van Hanssum naar Neer terug ben ik uiteindelijk van de route afgeweken, omdat het stuk direct langs de Neerbeek me interessanter leek (geen verharde weg). Misschien een optie in de toekomst? groet, Martin


Felipe
1 augustus 2018

Leuke route. Bij het uitzichtpunt met bankjes op de Musschenberg paaltje 35 verwacht, maar daar helaas niet kunnen vinden. Op een afvalbak aldaar zit wel een sticker met driehoek, maar die wijst het bos in richting Kessel-Eik, terwijl je volgens mij toch echt het pad naar beneden naar het bruggetje over het Afwateringskanaal moet nemen.


Peter en Debby
8 juni 2016

Wat is dit een leuke en afwisselende route! Zeker aan te raden. Had best langer mogen zijn. Bordjes waren erg goed te vinden.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Bezienswaardigheden langs deze route