Herrendal route Meer info / print / GPX

Herrendal route   

Startpunt:     Mendozaweg    Mook    Lengte: 2.6 km    3 Beoordelingen


De Herrendal route voert u door het bosrijke Herrendal. Halverwege de route zie u de Zandberg (hoogste punt is 57 meter boven NAP) vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving. 

Vanaf de Zandberg heeft u een adembenemend uitzicht op het Maasdal en in het Herrendal zult u verrast worden door het mooie, afwisselende bos, de op en plekken en de hoogteverschillen.

Onderweg ziet u wellicht een buizerd of hoort u de zwarte specht aan het werk. En als u geluk hebt, kruist een ree uw pad.

Deze wandelroute kunt u verbinden met de Mookerheide-route en de Twee Schansen-route.

Startpunt

Mendozaweg Mook

Lengte

2.6 km

Type

Gemarkeerde route

Markering

Blauwe pijlen op palen

Weg type

Onverharde wegen

Parkeren

U kunt uw auto parkeren bij het startpunt

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 3 beoordelingen | Sinds 4 augustus 2013

Michaël

Fijne verrassende route dicht bij huis. Goede afwisseling van bossen en open velden, met als je even afwijkt van de route 2 mooie uitzichtpunten hebt die je nog een bonus kunt geven als je de uitkijktoren neemt. Veel vogels, insecten en planten gezien/gehoord. Aardig veel rustpunten, jammer dat er op de zandberg alle vuilnisbakken weg zijn.


Jeanne

Ik vond het een verrassende route en zeker ook het scoutinggedeelte met het sprokkelbos en speurbos en hikebos etc. @wilfred: het is een WANDELroute.... niet iedereen wil geasfalteerde paden in de natuur.


wilfred renooij

Helaas: met scootmobiel of rollator kom ik niet door het entreepoortje !!! Fijn om als mindervalide in Mook te wonen, zeker als natuurliefhebber.(maar niet heus) Bij de Zandsteeg kom ik, wegens de rulle paden, ook het bos niet in.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader