Het Reindersmeer in 7 of 4 kilometer Meer info / print / GPX

Het Reindersmeer in 7 of 4 kilometer   

Startpunt:     Bosserheide 3E    5855 EB    Well    Lengte: 7 km    10 Beoordelingen


Deze wandelroute van 7,3 kilometer voert door het prachtige gebied het Reindersmeer. Het Reindersmeer is ontstaan door zandafgravingen. Tegenwoordig is het onderdeel van Nationaal Park De Maasduinen en meer dan de moeite waard om te bezoeken. De route is af te korten. U neemt dan een 100 meter lang trekpontje (wat u zelf moet bedienen!) over het meer en bent dan in 4,3 kilometer uit en thuis.

Startpunt

Bosserheide 3E
5855 EB Well

Herkenningspunt

Het bezoekerscentrum

Lengte

7 km

Type

Gemarkeerde route

Markering

Rode paaltjes

Weg type

Onverharde wegen

Parkeren

Bij het bezoekerscentrum

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 10 beoordelingen | Sinds 12 mei 2016

Peggy Janssen
24 september 2017

Leuke wandeling ook voor kinderen. Leuke bosspeelplaats met veel uitdagingen voor de kinderen. Het pontje is voor kids en volwassenen ook erg leuk. Let wel op met de staalkabel: deze is nat en er zitten scherpe plekken op. Met wandelwagen of rolstoel is de tocht moeilijker begaanbaar ivm los zand. Restaurant is erg mooi bij het water gelegen. Lekkere koffie!!! Rest zag er ook prima uit. In het restaurant is ook allerlei educatie over de natuur. Erg leuk gedaan. Op mooie dagen zoals gisteren is het wel erg druk op de route en het restaurant.


P. J. Verstappen
27 augustus 2017

Niet alleen op papier, maar ook in werkelijkheid een mooie route. Wij hebben de 7-km route gewandeld. Ook mooi dat er een afkorting (4 km) is voor hen die een kortere route willen/kunnen lopen. Ook het restaurant was prima verzorgd.


Tim
15 mei 2017

Mooie route om te lopen. Alleen de routekaart die hier op de website gedownload kan worden (geeft een blauwe lijn vd wandelroute), echter dit is niet de wandelroute van 7 of 4 km. De route op de gedownloade kaart is een veel grotere route >25km en niet de route van 4 of 7km zoals de kaart wel suggereert.

Liefde voor Limburg: Bedankt voor deze opmerking. We hebben het routekaartje aangepast zodat de route weer klopt!


Arine
9 april 2017

Wat een supermooi en verrassend natuurgebied! Heerlijke ronde om het Reindersmeer gelopen, zo'n 7 km. Leuk bezoekerscentrum erbij met een terras boven het water. Hier kun je van alles eten en drinken. Jammer dat mensen hierboven schrijven dat ze het fijn vinden dat de honden niet los mogen lopen. Wij hebben smalle paadjes naast de waterkant gelopen en de honden los gelaten. Zij plezier, wij plezier en niemand had hier last van! Als we eenden, zwanen e.d. zagen hadden wij ze aan de lijn.


Ikke
26 maart 2017

Slechte bewegwijzering erheen. Komt op het einde alleen maar borden tegen van het bezoekers centrum. Niet duidelijk waar je moet parkeren cq beginpunt.


gerard
7 december 2016

Mijn mooiste route. Loop die al zo'n 10 jaar elk jaar wel een paar keer. De ene keer linksom, de andere keer rechtsom. Altijd mooi. Nog steeds jammer dat zware stormen jaren geleden al die prachtige berkenboompjes aan de noordoostkant hebben omgehaald. Weer opnieuw aanplanten?


Frits de Vries
16 oktober 2016

Gelukkig zoals op zoveel plaatsen dat er geen plaatsen zijn om de hond los te laten lopen. Echt een serieus genot


joost
13 juni 2016

jammer zoals op zoveel plaatsen dat er geen plaatsen zijn om de hond los te laten lopen. Echt een serieus gemis


Wouter van der Rijt
13 juni 2016


Stef
12 mei 2016

Fantastische wandeling in een mooie omgeving. Ook het trekoverzetje is gewoon leuk om te doen.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Horeca langs deze route