Print deze route | Download GPX | Naar e-mail sturen

Ervaart u problemen met printen in Google Chrome of Safari? Probeer dan een andere browser zoals Firefox of Internet Explorer.

Landschapspad 't Ham

Natuurgebied ’t Ham is een van de pareltjes van Hegelsom; een typisch Limburgs dorpje met rijk verenigingsleven en kleinschalige landbouw.

Landschapspad ’t Ham is zoals een landschapspad bedoeld is: niet rechttoe rechtaan, ongelijk en modderig wanneer het flink geregend heeft.

’t Ham wordt natuurlijk begraasd door runderen. De route bevat diverse leuke elementen waaronder ook een mooi uitkijkpunt dat uitzicht biedt over de meanderende Groote Molenbeek.

De route loopt over het KnopenLopen netwerk van Horst aan de Maas. Een kaart is verkrijgbaar te koop bij vele verblijfsaccommodaties en VVV Horst aan de Steenstraat 2 in Horst.

De route start bij de parkeerplaats van Staatsbosbeheer, nabij huisnummer 11. Vanaf de parkeerplaats loopt u door het klaphekje rechtdoor. Bij de splitsing staat een verwijzing naar knooppunt 53 aangegeven. 

Het Landschapspad is ontstaan vanuit een samenwerking van Staatsbosbeheer en Landschap Horst aan de Maas. Honden moeten aan de lijn in natuurgebied ’t Ham. Goede schoenen die vuil mogen worden zijn aan te raden.

Startpunt Hesselenweg 11
5963 NA Hegelsom Bereken route naar startpunt
Herkenningspunt De parkeerplaats van Staatsbosbeheer
Lengte 4.2 km
Type Knooppunten route
Knooppunten 53, 50, 49, 54, 99, 53
Weg type Onverhard/laarzenpad
Parkeren Gratis parkeren op de parkeerplaats van Staatsbosbeheer
Bezienswaardigheden langs deze route
't Ham Hesselenweg, Horst

Komt u onduidelijkheden tegen tijdens uw route meld dit dan bij Routebureau Noord- en Midden-Limburg: Tel 06-42045079 of email info@routebureaulimburg.nl. Hartelijk dank!

Print deze route Download GPX Naar e-mail sturen