Natuurleerpad Belfeld Meer info / print / GPX

Natuurleerpad Belfeld   

Startpunt:     Bosheideweg 1A    5951 NR    Belfeld    Lengte: 3 km    6 Beoordelingen


Deze wandeling voert door de bossen van de Maalbeek of het Duitse Malbech. Door de steilrand en de kleiwinning zijn de bossen heuvelachtig en bijna on-Nederlands. Maar u passeert dan ook 2 keer de Duitse grens! Onderweg bieden borden van Staatsbosbeheer informatie over de natuur en de historie van diverse plekken. Een erg leuke en mooie route om met kinderen te wandelen.

Startpunt

Bosheideweg 1A
5951 NR Belfeld

Herkenningspunt

't Jaegershoes

Lengte

3 km

Type

Knooppunten route

Knooppunten

2, 3, 17, 20, 23, 4, 3, 2

Weg type

onverharde wegen

Parkeren

U kunt gratis parkeren langs de Bosheideweg

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 6 beoordelingen | Sinds 7 augustus 2016

Silke
3 augustus 2019

Erg leuke wandeling met kinderen van 3,5 en 5,5 jaar oud. Niet te lang, niet te kort... Leuke paadjes met trappen, een paar bankjes en duidelijke wegwijzers (ook voor de kinderen). Horeca-voorziening met speeltuin (vakantiepark) vlak voor het einde maakt de wandeling compleet.


Familia M.
30 maart 2018


Marianne
25 augustus 2017

Hele mooie route, een echte aanrader. Hij is alleen langer dan aangegeven wordt.


Pascalle
24 juli 2017

Wij hebben deze route met een ezeltje gelopen en het was de moeite waard! Vooral de hoogteverschillen en de trappetjes maakte het afwisselend. Aanrader met kinderen.


x
29 mei 2017

Deze wandelroute is onderdeel van de veel langere Galgenvenn route. Deze is in 2016 uitgeroepen tot mooiste wandelroute van Duitsland en dat zegt wel wat. Er staan diverse informatieborden langs de route die vertellen over de plek waar u op dat moment staat en het ontstaan van dit prachtige gebied. Verder kunt vanuit het uitkijkplateau uitkijken over grote delen van Noord- en Midden-Limburg.


Petra
7 augustus 2016

Vandaag speciaal hier naartoe gereden om deze route te lopen, zeker gezien de positieve recensies. Op een beetje heuvelachtig terrein na, weinig spannends of afwisselends aan. Veel vieze poelen onderweg, niet handig als je honden bij hebt, stond ook niet in de beschrijving alsmede dat je onderweg trappen op en af moet. Helaas zonde van de middag.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Horeca langs deze route