Natuurleerpad de Paardekop Ysselsteyn Meer info / print / GPX

Natuurleerpad de Paardekop Ysselsteyn   

Startpunt:     Peelken 2     5813 BE    Ysselsteyn    Lengte: 3.1 km    9 Beoordelingen


Op het Natuurleerpad de Paardekop valt er van alles te zien, te leren én te doen. Deze ontdekkingsreis is leuk voor jong en oud en wordt nog veel leuker als je hem samen maakt.

Onderweg kom je van alles tegen: een poel met stapstenen, een plaggenhut, een stadje met zure bewoners, een hotel waarin je alleen vliegend kunt komen en een uitkijktoren van wel 18 meter hoog!

Op sommige plekken staat een bord met informatie. Hier is dan iets bijzonders te zien of doen. De afstand van de reis ongeveer 3 kilometer.

Startpunt

Peelken 2
5813 BE Ysselsteyn

Lengte

3.1 km

Type

Gemarkeerde route

Markering

groene band op palen

Parkeren

Kleine parkeergelegenheid bij de start en in de berm

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 9 beoordelingen | Sinds 12 november 2016

Saar
28 december 2018

Vanmorgen een stukje van deze route gelopen met kinderen van 4 jaar en bijna 2 jaar. We hadden geen kinderwagen meegenomen (draagzak) maar dat had op deze route wel gekund. De borden met weetjes zijn erg leuk. Een mooie wandeling die we in het voorjaar als alles groen is zeker nog eens gaan lopen!


A.
23 november 2018

Mooie route, echter bij de start is het onduidelijk welke kant je op moet. Er staan 2 paaltjes volgens mij niet in de goede richting. Dus eerste stukje verkeerd gelopen totdat we geen groene paaltjes meer tegenkwamen. Terug naar het startpunt en de route in de richting "uitkijktoren" gevolgd, daar ging het verder goed.


W. van Grinsven
21 augustus 2018

Deze route gelopen i.c.m. geocaching. Prachtig stuk natuur zo dicht bij huis. Chapeau voor het onderhouden van deze tour.


Jasmijn
4 april 2018

Hele leuke wandeling! De herten die we zagen waren een leuke verrassing!


Dini Bell-Pas
18 februari 2018

Wat hebben we genoten, mijn man met onze twee kleinkinderen en ik! Een geweldige route vol verrassingen.


Sabine
13 januari 2018

leuke route voor onze tweeling van 4jaar. De uitkijk toren vonden ze super leuk. Enig min puntje, we werden omsingeld door jagers met giga geweren. Was best beangstigend voor hun twee. Erg jammer dat dit gebeurt bij een kind vriendelijke wandel route


Emma en janne
21 augustus 2017

Wandeling gedaan met 2 kindjes van 2,5 en 5,5jaar. Makkelijk begaanbaar en afwisselende wandeling. Het kleine hindernissenparcours was top.


Dennis
15 februari 2017

leuke route, gelopen in februari met 2 kinderen 5 en 2. veel te zien en goed begaanbare paden. de uit boomstam gezaagde dieren vonden de kinderen erg leuk.


PF
12 november 2016

Zeer leuke route om te wandelen en zeker voor de kinderen. Zeer gevarieerd bos. Veel opdrachtjes en wetenswaardigheden voor de kinderen onderweg en je komt een mooie plaggenhut en een hoge uitkijktoren tegen..


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Bezienswaardigheden langs deze route