Ooijen route   

Startpunt:     Kerkstraat 9    5871 AP    Broekhuizenvorst    Lengte: 11 km    6 Beoordelingen


Let op: Wegens gebiedsontwikkeling is (een gedeelte van) deze route niet begaanbaar. Bekijk hier de actuele mededelingen. 

Deze route loopt vanuit het mooie centrum van Broekhuizenvorst over de uiterwaarden van de Maas en een stuk langs de Maas (de oude maasarm). Een prachtig stuk natuur!

Rondom de kerk staan diverse monumentale panden. Via een nieuw natuurontwikkelgebied loopt u weer terug naar de dorpskern van Broekhuizenvorst.

Startpunt

Kerkstraat 9
5871 AP Broekhuizenvorst

Herkenningspunt

Plein bij de kerk

Lengte

11 km

Type

Knooppunten route

Knooppunten

2, 3, 59, 18, 60, 61, 4, 5, 2

Weg type

Verharde en onverharde wegen (w.o. laarzenpad)

Parkeren

Gratis parkeren rondom de kerk

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 6 beoordelingen | Sinds 29 januari 2016

Ron
5 oktober 2019

Groot gedeelte van de bordjes ontbreekt. Verder mooie afwisselende route door dorp en natuur. Als je de plattegrond van deze site mee neemt en iets van maps op je telefoon is het goed te doen.


Marion
27 juni 2018

Zoals eerder omschreven is het gebruik van diverse bordjes niet heel duidelijk. Verder is de route van Broekhuizenvorst langs de Maas naar Ooijen niet begaanbaar. Er staat overal hekwerk vanwege de grote graafwerkzaamheden daar. Dus eerste gedeelte geimproviseerd via de asfaltweg...uiteindelijk wel bij het Sohr gekomen...dat maakte de teleurstelling van het begin van de route ruimschoots goed.


Marlies v.d. Munckhof
3 september 2017

Mooie route, gelopen met 'n heerlijk zonnetje! Knooppunt 18 bestaat niet meer, rechtstreeks van 59 naar 60. Het laatste deel, door natuurgebied 't Sohr, is prachtig!


Eefje
13 augustus 2017

Ondanks grijze lucht en regen een mooie route, met zon erbij waarschijnlijk leuker om te lopen. De afstand tussen de brouwerij en het pannenkoekenhuis had wat langer mogen zijn.


Emmy
9 april 2017

Heel erg mooie route. Ook om te hardlopen. Wel was het me in het begin niet duidelijk dat de route door zowel de rood met gele pijltjes als paaltjes met rode band werden gemarkeerd. Hierdoor heb ik in begin wat extra rondjes door het dorp gelopen.. Verder prachtige route, landelijk. Mooi stuk langs de maas en ook het stuk door natuurgebied het Sohr was erg mooi. Aanrader!


nicole
29 januari 2016

een zeer mooie en afwisselde route maar let op want bij het natuurgebied 60 en 4 kan het vrij modderig zijn omdat het water de vrije loop heeft daar door kun je dus niet goed het wijland oversteken voor de rest is het daar heel mooi wandeling


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Bezienswaardigheden langs deze route