Print deze route | Download GPX | Naar e-mail sturen

Ervaart u problemen met printen in Google Chrome of Safari? Probeer dan een andere browser zoals Firefox of Internet Explorer.

Ooijen route

Let op: Wegens gebiedsontwikkeling is (een gedeelte van) deze route niet begaanbaar. Bekijk hier de actuele mededelingen. 

Deze route loopt vanuit het mooie centrum van Broekhuizenvorst over de uiterwaarden van de Maas en een stuk langs de Maas (de oude maasarm). Een prachtig stuk natuur!

Rondom de kerk staan diverse monumentale panden. Via een nieuw natuurontwikkelgebied loopt u weer terug naar de dorpskern van Broekhuizenvorst.

De route loopt over het KnopenLopen netwerk van Horst aan de Maas. Een kaart is verkrijgbaar te koop bij vele verblijfsaccommodaties en VVV Horst aan de Steenstraat 2 in Horst.

Let op: knooppunt 18 hoort bij het netwerk van de gemeente Venray. Deze paal ziet er daarom anders uit dan de overige paaltjes (namelijk een kleinere paal met zilverkleurige plaatjes/pijltjes).

In Broekhuizenvorst (Broekhuizerweg 4) ligt de horecazaak eetcafé Ald Vors met een fijn terras. Er worden veel streekgebonden gerechten geserveerd.

Bij de oude maasarm lopen runderen rond. Even opletten en gepaste afstand houden. 

Startpunt Kerkstraat 9
5871 AP Broekhuizenvorst Bereken route naar startpunt
Herkenningspunt Plein bij de kerk
Lengte 11 km
Type Knooppunten route
Knooppunten 2, 3, 59, 18, 60, 61, 4, 5, 2
Weg type Verharde en onverharde wegen (w.o. laarzenpad)
Parkeren Gratis parkeren rondom de kerk
Bezienswaardigheden langs deze route
Annakapel Broekhuizenvorst Blitterswijckseweg 12, Broekhuizenvorst
Kerk Broekhuizenvorst Kerkstraat 9, Broekhuizenvorst
Oorlogsmonument Broekhuizenvorst Kerkstraat 9, Broekhuizenvorst
Kasteel Ooijen Blitterswijckseweg 2, Broekhuizenvorst

Komt u onduidelijkheden tegen tijdens uw route meld dit dan bij Routebureau Noord- en Midden-Limburg: Tel 06-42045079 of email info@routebureaulimburg.nl. Hartelijk dank!

Print deze route Download GPX Naar e-mail sturen