Pieterpad 2; van Gennep naar Vierlingsbeek Meer info / print / GPX

Pieterpad 2; van Gennep naar Vierlingsbeek   

Startpunt:     Markt    Gennep    Lengte: 18 km    1 Beoordelingen


Deze route is een etappe uit de bekende LAW het Pieterpad (Lange Afstand Wandelpaden) en voert u van Gennep, via het Niersdal, de Looierheide en het Quin in Nationaal Park De Maasduinen, naar Afferden. Hier steekt u met het pontje de Maas over. U loopt dan even in Noord-Brabant, door het gebied van de Maasheggen, een vogelrijke omgeving. De route is beschreven van Noord naar Zuid, maar uiteraard kunt u ook van Zuid naar Noord wandelen. 

Let op! Deze route is géén rondje, dus u eindigt niet bij het startpunt.

Wilt u aan het einde van deze etappe in Zuidelijke richting het Pieterpad verder volgen? Kies dan voor de aansluitende etappe Pieterpad; van Vierlingsbeek naar Swolgen (21 km). In Noordelijke richting sluit de etappe Pieterpad; van Groesbeek naar Gennep (15 km) aan op deze etappe.

Wij adviseren u de Pieterpad gids deel II te kopen voor een gedetailleerde routebeschrijving en routekaarten. Deze heeft u echt nodig om het Pieterpad goed te kunnen volgen. Meer informatie vindt u ook op www.pieterpad.nl en www.nivon.nl. Deze gids in tevens te koop bij de VVV vestigingen.

Startpunt

Markt Gennep

Herkenningspunt

Gemeenschapshuis

Lengte

18 km

Type

Gemarkeerde route

Markering

Wit-rode markering

Weg type

Verhard en onverhard

Parkeren

Bij het gemeenschapshuis

Meer info / print / GPX
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Overnachten langs deze route