Pieterpad 3; van Vierlingsbeek naar Swolgen Meer info / print / GPX

Pieterpad 3; van Vierlingsbeek naar Swolgen   

Startpunt:     Spoorstraat 3A    Vierlingsbeek    Lengte: 22 km    2 Beoordelingen


Deze route is een etappe uit de bekende LAW het Pieterpad (Lange Afstand Wandelpaden) en gaat vanuit Vierlingsbeek richting Smakt, een historische bedevaartplaats. U passeert vele kapellen en wegkruisen. Via het Landgoed Geijsteren loopt u naar Wanssum en vervolgens naar Meerlo met zijn prachtige kasteelboerderij. De etappe eindigt bij de kerk in Swolgen. De route is beschreven van Noord naar Zuid, maar uiteraard kunt u deze ook van Zuid naar Noord wandelen.

Let op! Deze route is géén rondje, dus u eindigt niet bij het startpunt.

Wilt u aan het einde van deze etappe in Zuidelijke richting het Pieterpad verder volgen? Kies dan voor de aansluitende etappe Pieterpad; van Swolgen naar Venlo (21 km). In Noordelijke richting sluit de etappe Pieterpad; van Gennep naar Vierlingsbeek (17 km) aan op deze etappe.

Wij adviseren u de Pieterpad Gids deel II te kopen voor een gedetailleerde routebeschrijving en routekaarten. Deze heeft u echt nodig om het Pieterpad goed te kunnen volgen. Meer informatie vindt u op www.pieterpad.nl en www.nivon.nl. De gids is tevens te koop bij de VVV vestigingen.

Startpunt

Spoorstraat 3A Vierlingsbeek

Herkenningspunt

Kerk

Lengte

22 km

Type

Gemarkeerde route

Markering

Wit-rode markering

Weg type

Verhard en onverhard

Parkeren

Bij de kerk

Meer info / print / GPX
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Overnachten langs deze route