Pieterpad 3; van Vierlingsbeek naar Swolgen Meer info / print / GPX

Pieterpad 3; van Vierlingsbeek naar Swolgen   

Startpunt:     Spoorstraat 3A    Vierlingsbeek    Lengte: 22 km    4 Beoordelingen


Deze route is een etappe uit de bekende LAW het Pieterpad (Lange Afstand Wandelpaden) en gaat vanuit Vierlingsbeek richting Smakt, een historische bedevaartplaats. U passeert vele kapellen en wegkruisen. Via het Landgoed Geijsteren loopt u naar Wanssum en vervolgens naar Meerlo met zijn prachtige kasteelboerderij. De etappe eindigt bij de kerk in Swolgen. De route is beschreven van Noord naar Zuid, maar uiteraard kunt u deze ook van Zuid naar Noord wandelen.

Let op! Deze route is géén rondje, dus u eindigt niet bij het startpunt.

Wilt u aan het einde van deze etappe in Zuidelijke richting het Pieterpad verder volgen? Kies dan voor de aansluitende etappe Pieterpad; van Swolgen naar Venlo (21 km). In Noordelijke richting sluit de etappe Pieterpad; van Gennep naar Vierlingsbeek (17 km) aan op deze etappe.

Wij adviseren u de Pieterpad Gids deel II te kopen voor een gedetailleerde routebeschrijving en routekaarten. Deze heeft u echt nodig om het Pieterpad goed te kunnen volgen. Meer informatie vindt u op www.pieterpad.nl en www.nivon.nl. De gids is tevens te koop bij de VVV vestigingen.

Startpunt

Spoorstraat 3A Vierlingsbeek

Herkenningspunt

Kerk

Lengte

22 km

Type

Gemarkeerde route

Markering

Wit-rode markering

Weg type

Verhard en onverhard

Parkeren

Bij de kerk

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 4 beoordelingen | Sinds 23 december 2017

Prachtig!
11 november 2019

Ik vertrok bij het ochtendgloren, een aanrader om te doen want je hebt geregeld vergezichten zodat je van de lucht kunt genieten, om nog maar niet te spreken van de mist. Afwisselende natuur, smakterheide is een parel, door het vroege vertrek een reetje ontmoet. Wel de nodige veranderingen in de route, let op: route.nl is niet up to date!


Toon Kenis
7 juni 2019

Nederland lijkt een groot natuurgebied.


Marjo B
2 juli 2018

Een van de mooiste of misschien wel de mooiste route tot nu toe. Veel lopen in bos en heide, veel afwisseling, verschillende keren herten/ree├źn gezien. Wij liepen van Swolgen naar Vierlingsbeek en net voorbij Wanssum stond het niet goed aangegeven waardoor we ook een paar extra km's hebben moeten maken.


Dorien Kil
23 december 2017

Mooie gevarieerde route. Vroeg vertrokken en met opkomende zon prachtig het Limburgse landschap. Klein minpuntje is dat de route net voor Geijsteren niet goed aangegeven is, waardoor ik 2x rondje heb gelopen.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Overnachten langs deze route