Pieterpad 4; van Swolgen naar Venlo Meer info / print / GPX

Pieterpad 4; van Swolgen naar Venlo   

Startpunt:     Mgr. Aertsstraat 6    Swolgen    Lengte: 21 km    1 Beoordelingen


Deze route is een etappe uit de bekende LAW het Pieterpad (Lange Afstand Wandelpaden) en voert u vanuit Swolgen via natuurgebied het Schuitwater, richting Rozendorp Lottum. Via rozen- en aspergevelden bereikt u Grubbenvorst. Daar steekt u met de veerpont de Maas over. U passeert de Kapel van Genooi en via de oevers van de Maas bereikt u Venlo. Deze route is beschreven van Noord naar Zuid, maar uiteraard kunt u ook van Zuid naar Noord wandelen.

Let op! Deze route is géén rondje, dus u eindigt niet bij het startpunt.

Wilt u aan het einde van deze etappe in Zuidelijke richting het Pieterpad verder volgen? Kies dan voor de aansluitende etappe Pieterpad; van Venlo naar Swalmen (23 km). In Noordelijke richting sluit de etappe Pieterpad; van Vierlingsbeek naar Swolgen (21 km) aan op deze etappe.

Wij adviseren u de Pieterpad Gids deel II te kopen voor een gedetailleerde routebeschrijving en routekaarten. Deze heeft u echt nodig om het Pieterpad goed te kunnen volgen. Meer informatie vindt u ook op www.pieterpad.nl en www.nivon.nl. De gids is tevens te koop bij de VVV winkels.

Startpunt

Mgr. Aertsstraat 6 Swolgen

Lengte

21 km

Type

Gemarkeerde route

Markering

Wit-rode markering

Weg type

Verhard en onverhard

Meer info / print / GPX
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Overnachten langs deze route