Rondje Maas, Broekhuizen-Lottum-Arcen Meer info / print / GPX

Rondje Maas, Broekhuizen-Lottum-Arcen   

Startpunt:     Veerweg 9    5872 AE    Broekhuizen    Lengte: 8 km    5 Beoordelingen


De wandelroute Rondje Maas, Broekhuizen-Lottum-Arcen doet wat het belooft! U wandelt een route, bijna volledig langs de Maas. Vertrek vanaf Broekhuizen en wandel langs de uiterwaarden van de Maas. Op sommige stukken is prachtige natuurontwikkeling te zien. 

In Lottum steekt u het veer over naar Lomm. Vanaf Lomm voert de route verder door Barbara's weert, een natuurgebied, naar het centrum van Arcen. In Arcen loopt u voorbij de Hertog Jan Brouwerij en daar neemt u het veer terug naar Broekhuizen.  

Startpunt

Veerweg 9
5872 AE Broekhuizen

Lengte

8 km

Type

Knooppunten route

Knooppunten

1, 89, 13, 86, 21, 85, 57, 56, 50, 48, 1

Weg type

verharde en onverharde weg

Parkeren

Gratis parkeren op het pleintje voor het veer

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 5 beoordelingen | Sinds 27 juli 2017

JT
7 augustus 2019

Prima wandeling, fijn lopen langs de maas met onze trouwe viervoeter. GPS gaf het redelijk goed aan. Op het eind werden we door weiland gestuurd en was het lastig om te bepalen waar langs te lopen, vanwege hoog gras, stekels en bomen (ongeveer waar we overstaken bij een plas). Omgeving was alleraardigst, maar vonden het niet heel speciaal (gelopen 31 juli). Zorg dat je contant geld hebt voor de veerboot.


Hetty Jongsma
5 juni 2019

Leuke route, gelopen met onze dochters van 12, 14 en 16 jaar. Het laatste stuk van Arcen naar Broekhuizen was helaas niet begaanbaar. We hebben toen via het voetpad gelopen.


Marion
18 juli 2018

Voor vandaag deze route uitgekozen...ook omdat er in de vakantie elke woensdag sfeermarkt in Arcen is. Moest mijn twee pubers motiveren om mee te gaan....maar wat hebben ze genoten van de route.. beetje survival om over beekje te springen...bijna geen asfalt gehad.. veerpontjes over. ( door reparatie van het wegdek bij Broekhuizen veer op de terugreis het fietsveer in Arcen terug genomen ) Kortom voor meer dan 100% genoten...alledrie☺


mar
22 april 2018

super mooie route. afwisselend. beetje survivallen. aan de kant van arcen wel wat druk maar waarschijnlijk omdat er sfeermarkt was. een echte aanrader. zowrl qua natuur, lengte als horeca onderweg


Roy
27 juli 2017

Leuke afwisselende wandeling, halverwege Lottum en Broekhuizen moet het onkruid langs het pad weggehaald worden; er was geen doorkomen aan. Gelukkig was er wel een verhard pad. Onderweg voldoende mogelijkheden om te pauzeren.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Horeca langs deze route