Rondje om de Tang Meer info / print / GPX

Rondje om de Tang   

Startpunt:     Kerkplein 1    5926 RG    Hout-Blerick    Lengte: 6 km    3 Beoordelingen


Deze route brengt u langs de mooiste plekjes van Hout-Blerick. De route leidt vanuit het dorp langs o.a. de Tangkoel en de Maas.
De wandeling voert door een afwisselend gebied met natuur, landbouw en historie.

Startpunt

Kerkplein 1
5926 RG Hout-Blerick

Lengte

6 km

Type

Knooppunten route

Knooppunten

71, 77, 76, 33, 31, 34, 36, 38, 37, 35, 76, 77, 71

Weg type

Verharde paden en bos/zandpaden

Parkeren

U kunt uw auto parkeren bij de Kerk

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 3 beoordelingen | Sinds 7 maart 2016

Marion
27 februari 2019

mooie route in een verrassend stukje natuur in de uiterwaarden van de Maas. Bij knooppunt 76 stond geen 33 vermeldt. Hiervoor moet je even over het beekje voorbij..waar wel een paaltje staat met 33. Even verder moet je niet rechts afbuigen over de drukkere weg.maar al iets eerder rechts afbuigen over de parkeerplaats. Verder stonden de Galloways onder de drukke A73 te grazen..dat voelde wat dubbel.


Carina
6 januari 2019

Ook wij liepen de route nadat er veel regen was gevallen waardoor er met name in het gebied langs de maas een modderpad ontstond. Onderweg van knooppunt 34 naar 36 stroomde een klein beekje van een plas water naar de Maas. Nu hebben we nog alle korte benen en wij konden er niet overheen stappen, dus daar hebben we een alternatieve route gevolgd. Onderweg van knooppunt 36 naar 38 werd de weg geblokkeerd door Galloways, omdat het niet lukte om de route te vervolgen en op gepaste afstand van de Galloways te blijven hebben we een alternatieve route gevolgd. Het is een hele mooie afwisselende route door bos, langs de Maas, Tangkoel en door bebouwing.


Maria Seelen
7 maart 2016

De route is afwisselend en goed aangegeven. Wij liepen hem nadat er een periode veel regen was gevallen en dan is hij moeilijk begaanbaar. Veel modderpaden en dat was jammer.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Bezienswaardigheden langs deze route