Print deze route | Download GPX | Naar e-mail sturen

Ervaart u problemen met printen in Google Chrome of Safari? Probeer dan een andere browser zoals Firefox of Internet Explorer.

Schuitwaterpad

De oude Maasarm Schuitwater tussen Melderslo en Lottum is een ontdekkingstocht waard. Het landschap is een mengeling van nat en droog en daardoor heel erg gevarieerd.

De mooie vennen en droge bosgebieden zijn, dankzij het routenetwerk ‘Stempel van de Maas’ van Maasgaarden en verschillende knuppelbruggetjes, extra goed bereikbaar. Het Schuitwaterpad vraagt om stevige schoenen!

 

Maasgaarden heeft een routenetwerk aangelegd ‘De stempel van de Maas’. Deze wandeling maakt gebruik van dit netwerk en loopt via de knooppunten 20, 9, 62, 7, 8, 61, 38, 9, 10, 11 en terug naar 20.

Bij elk knooppunt treft u een informatiebord aan met een volledige kaart van het netwerk en beschrijvingen van het landschap. Het Schuitwaterpad start bij de parkeerplaats bij natuurgebied Het Schuitwater aan de Horsterweg in Lottum.

N.B. Een gedeelte van de route is begrazingsgebied, hier lopen dieren rond.

Startpunt Horsterweg
5973 Lottum Bereken route naar startpunt
Lengte 9.8 km
Type Knooppunten route
Knooppunten 20,9,62,7,8,61,38,9,63,10,11,20
Weg type Verharde en onverharde paden
Parkeren U kunt uw auto parkeren bij parkeerplaats 'Het Schuitwater'

Komt u onduidelijkheden tegen tijdens uw route meld dit dan bij Routebureau Noord- en Midden-Limburg: Tel 06-42045079 of email info@routebureaulimburg.nl. Hartelijk dank!

Print deze route Download GPX Naar e-mail sturen