Steilrand route Meer info / print / GPX

Steilrand route   

Startpunt:     Broekstraat 43    5951 BK    Belfeld    Lengte: 5 km    7 Beoordelingen


De Steilrandroute voert u over laag-, midden- en hoogterras met abrupte hoogteverschillen, deels samenvallend met de Duitse grens of grensoverschrijdend. Men kan hier genieten van prachtige panorama’s. Voor deze wandeling moet men goed ter been zijn.

 

 

Startpunt

Broekstraat 43
5951 BK Belfeld

Lengte

5 km

Type

Knooppunten route

Knooppunten

1, 22, 16, 20, 23, 4, 3, 2, 1

Weg type

Verhard en onverhard

Parkeren

U kunt uw auto parkeren bij Mariahoef

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 7 beoordelingen | Sinds 1 augustus 2016

Carina
24 november 2019

Deze route is te bereiken met het openbaar vervoer: met buslijn 66 die rijdt tussen Roermond en Venlo, uitstappen halte Wilhelminastraat in Belfeld. Om het beginpunt van deze wandeling te bereiken; als je met de bus uit de richting Roermond komt in de rijrichting van de bus lopen (voor de busuit de richting Venlo tegen de rijrichting van de bus in lopen). De straat heet Wilhelminastraat en verandert van naam in Broekstraat. Na 25 minuten lopen vind je op nummer 43 restaurant Mariahoef, waar het eerste routebordje is. Voor deze wandeling is het belangrijk om goed ter been te zijn; onderweg komt men omgewaaide bomen en bovengrondse boomwortels tegen. Het is een wandeling over smalle paadjes en langs steile hellingen.


MuitVenlo
15 oktober 2019

Mooie route met voornamelijk bos.


linda
11 november 2018

heel mooie route, goed aangegeven, maar de kapel niet gezien...


Rob
3 oktober 2018

leuke wandelroute door open veld en bos. Leuke bospaadjes met een mooi uitzichtsplatform halverwege, in de verte Belfeld met de karakteristieke toren van de urbanuskerk. Begonnen bij "maasduinen" en van daaruit de route gelopen, eindigend bij weer "maasduinen" met een kopje koffie en een stuk vlaai.


Marion
2 oktober 2018

Mooie route die veel andere routes doorkruist..zoals ook het Pieterpad en een duitse wandelroute de Galgenvenroute. Genoten...mocht wat langer zijn.


corrie & Sjaak van der Aalst
31 mei 2017

super mooie route, deze vandaag voor de tweede keer gelopen in april 2014 waren wij de eerste wandelaars die deze route voor de eerste keer hebben gelopen . een complimentje voor de organisatie, op het eindpunt kun je dan ook nog lekker eten en drinken, voor een zeer leuke prijs, de bediening is perfect. groetjes en zeker weten komen we nog een keer terug, Sjaak & Corrie & Gonny.


Koning
1 augustus 2016

Top wandeling. Prachtig bosgebied met veel watertjes en mooie rustpunten. Bolderwagen is idd niet zo'n strak plan.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Horeca langs deze route