Stuwroute Baarlo Meer info / print / GPX

Stuwroute Baarlo   

Startpunt:     Markt    5991 AT    Baarlo    Lengte: 5 km    2 Beoordelingen


Geniet van het historische centrum van Baarlo met oude wasplaats, watermolen en kasteel. In het Maasdal komt u langs een prachtig herenhuis om vervolgens via het buitengebied bij stuwcomplex Belfeld te komen, waar grote schepen geschut worden.

 

Groeter Jan Wijnhoven
Groeter Jan Wijnhoven Goeie dag, mijn naam is Jan Wijnhoven en ik ben één van de gidsen die zijn diensten aanbiedt via de VVV in Baarlo.
Startpunt

Markt
5991 AT Baarlo

Lengte

5 km

Type

Knooppunten route

Knooppunten

65, 94, 48, 95, 100, 43, 42, 45, 47, 64, 65

Weg type

Verharde en onverharde wegen

Parkeren

Gratis parkeren op parkeerplaats Sprunklaan

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 2 beoordelingen | Sinds 8 augustus 2016

Carina.
20 augustus 2018

Deze wandeling op 17 augustus 2018 gewandeld. Zoals bij de eerdere beoordeling al werd aangegeven, de bordjes "verboden toegang voor onbevoegden" moet je negeren anders kun je de wandeling niet verder wandelen. Toen we langs het stuw/ssluizencomplex kwamen was het nog vakantie-periode dus slechts 1 groot schip de sluis in en weer uit zien gaan, verder alleen jachten. Ik vond het een leuke wandeling wat betreft het stuk door Baarlo en bij het stuw/sluizen complex.


Felipe
8 augustus 2016

De route is enigszins verwarrend. In de omschrijving staat dat je langs "De Roffart" komt, maar ik heb dat herenhuis niet tussen punt 95 en punt 100 langs de route gezien. Of moet je dan bij punt 100 naar rechts de route verlaten in plaats van naar links naar de stuw? Verder staan bij de stuw allemaal bordjes "verboden toegang voor onbevoegden", maar blijkbaar moet je die negeren, want anders kan je niet verder.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Horeca langs deze route