Wandelroute Venray Meer info / print / GPX

Wandelroute Venray   

Startpunt:     Kempweg 164    5801 VV    Venray    Lengte: 14.5 km    4 Beoordelingen


Deze wandeling bestaat uit twee mooie lussen, verbonden met een verbindingstuk. U kunt ook kiezen voor de afstand van 6km. 

Tijdens deze vlakke afwisselende wandeling wandelt u door de mooie bossen van natuurgebied Vlakwater naar het Sint-Odapark met bijzondere kunst.
Na nog een stuk door het bos wandelt u via het verbindingstuk naar het Loobeekdal waar u geruime tijd doorheen struint langs de Loobeek.

U komt in Merselo waar een café ligt voor een drankje en dan passeert u de mooie windmolen Nooit Gedacht, waar het meel vandaan komt voor de pannenkoeken van De Perdstal. U wandelt geruime tijd door de bossen en dan passeert u een camping waar in de zomer frisdrank verkrijgbaar is.

U struint weer enige tijd langs de Loobeek en via de verbindingsweg komt u in Venray. Via verrassende paadjes komt u weer bij het restaurant met ruim terras. Onderweg staan genoeg zitbanken.

  • Na regenval kunnen de graspaden drassig zijn, draag dan hoge wandelschoenen. 
  • U kunt de wandeling ook starten op de openbare parkeerplaats bij de windmolen in Merselo (Grootdorp 95) en dan na 8km lekker een pannenkoek eten bij De Perdstal. Start dan bij punt 5.
Startpunt

Kempweg 164
5801 VV Venray

Herkenningspunt

Pannenkoekenhuis De Perdstal

Lengte

14.5 km

Type

Beschreven route

Weg type

Verharde en onverharde weg

Parkeren

Parkeren bij Pannenkoekenhuis de Perdstal

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 4 beoordelingen | Sinds 31 december 2017

Jolanda & Biek
5 april 2018

Hele mooie route, mooi gebied. Moeite waard en heerlijk afsluiten bij "de perdstal" Hadden de route op papier en gpx, klopt helemaal.


mirjam
4 maart 2018

ik geloof gelijk dat het een mooie route is maar wij konden nergens vinden hoe we moesten lopen. ik had verwacht dat de route duidelijk aangegeven stond door bordjes. uiteindelijk zelf maar een route verzonnen. jammer.


Els
10 februari 2018

Een heel mooie wandeling met wat alternatieve stukjes door de storm en omgevallen bomen. Ondanks de natte ondergrond was de wandeling toegankelijk. We zijn in Merselo gestart en konden hierdoor halverwege van koffie en een overheerlijke pannenkoek genieten. Zeker voor herhaling vatbaar in een ander jaargetijden


karin scholtes
31 december 2017

mooi uitgezette, gevarieerde wandeling ! Wij lopen hem nog een keer.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Horeca langs deze route