Wandelroute Vredepeel Meer info / print / GPX

Wandelroute Vredepeel   

Startpunt:     Johan Van Stalbergweg 2    5816 AG    Vredepeel    Lengte: 14 km    7 Beoordelingen


De route voert voornamelijk door de uitgestrekte bossen op de grens tussen Limburg en Noord-Brabant. Ook voert de route langs de heide bij Zwartwater.

De bossen een het eind van de route verbergen Luchtmachtbasis De Peel. Hier wordt niet gestart of geland. Wel oefenen de militairen de luchtafweer.

Het is een prachtige wandelroute, die eerst door veel bos voert en daarna door open heidevelden met veel natuur en mooie vergezichten. In het bos komt u wellicht enkele dieren tegen, zoals herten en hazen. 

Startpunt

Johan Van Stalbergweg 2
5816 AG Vredepeel

Herkenningspunt

Nabij infobord & picknickbank

Lengte

14 km

Type

Knooppunten route

Knooppunten

1, 24, 81, 77, 78, 80, 71, 72, 79, 73, 74, 75, 76, 44, 90, 5, 4, 3, 2, 1

Weg type

Verharde en onverharde wegen.

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 7 beoordelingen | Sinds 18 juni 2017

Peter
21 juli 2019

Ik ben het volkomen met Marianne eens slechte paden door de motorcrossers. sommige plaatjes / paaltjes moeilijk zichtbaar.


Marianne
4 november 2018

Redelijk mooie route. Jammer dat het meer een motorcrosspad is, inplaats van wandelroute. Hierdoor moeilijker begaanbaar. We hadden er meer van verwacht.


Marco Hermans,
21 oktober 2017


Mario Gorgosz
15 oktober 2017

Het is een mooi afwisselende tocht, heb het in de lente van dit jaar belopen en nu in de herfst. Twee totaal verschillende belevenissen. Het klopt dat tussen 76 en 44 een paaltje ontbreekt, gelukkig wist ik nog van de vorige keer een herkenningspunt. Het pad wat de motorcrossers hebben gevonden is helaas wel eén van de mooie stukken van de route, jammer. Beiden keren heb ik het in de tegenovergestelde richting gelopen, dan heb je aan het einde niet die brede lange bospaden niet..


Marco Hermans
14 oktober 2017

Mooie tocht, zeker met al die herfstkleuren. Jammer dat motorcrossers deze wandelroute voor een deel ook al gevonden hebben. Hun sporen bevorderen de beloopbaarheid voor de wandelaar niet. Tussen knooppunt 76-44 klopt het niet met de pijlen. tussen knooppunt 73-74 is een paaltje met een pijl vernield. Jammer.


Peerke Bloal
11 september 2017

Weinig variatie .


Mario Gorgosz
18 juni 2017

De route heb ik in de tegenovergestelde richting gelopen, achteraf fijn. Zeer afwisselende paden, leuk! Een stuk lopen over het asfalt wordt daarna beloond met smalle paadjes door de varens heen....


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Bezienswaardigheden langs deze route