Water Wandel Wereld Leudal Meer info / print / GPX

Water Wandel Wereld Leudal   

Startpunt:     Roggelseweg 56    6081 NP    Haelen    Lengte: 14.6 km    19 Beoordelingen


Het Leudal is een hoog gelegen natuurreservaat aan de westoever van de Maas. De grotere hoogteverschillen maken van deze route een gezonde uitdaging.

De route loopt door het schitterende, typische landschap met beken en weiden langs de loop van de Tungelroysebeek en later langs de Zelsterbeek.

 

Startpunt

Roggelseweg 56
6081 NP Haelen

Herkenningspunt

Bezoekerscentrum Leudal

Lengte

14.6 km

Type

Gemarkeerde route

Markering

Wandelroutenetwerk Premiumroute

Weg type

Verharde wegen en bospaden

Parkeren

Parkeren kan bij de parkeerplaats van Bezoekerscentrum Leudal

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 19 beoordelingen | Sinds 18 mei 2016

Yolanda
25 augustus 2019

Gister deze heerlijke route gelopen. Het was zo’n 30gr dus de route was perfect. Veel door de bossen in de schaduw en langs een beekje. Ideaal voor de hond die natuurlijk ook vd partij was. Verder heide en grotendeels onverhard. De start was bij n terrasje en onderweg hebben we t terras van de busjop ook lekker aangedaan om dan lekker op t einde te eten. Kortom ideaal. Een echte aanrader.


jan siebers
10 augustus 2019


A.Deijnen
3 januari 2019

Deze route met een vriend en kleinzoon 4 maal gelopen in al de 4 jaargetijden, prachtig gevarieerde route die nooit verveelt. In april gaan we hem weer bewandelen. Steeds ziet men weer iets nieuws.


fam. Brouwers
26 oktober 2018

Erg mooie route, zeer afwisselend in landschap, met duidelijke bewegwijzering en voldoende mogelijkheden om onderweg een rustmoment bij terras/restaurant te pakken. Aanrader!


Marion
8 september 2018

In een woord geweldig. Wat is het Leudal mooi. De diepe beekdalen...De gele zandberg. Het eerste stuk was zo mooi dat het tweede stukje ( je komt halverwege weer even bijna uit bij de parkeerplaats van het bezoekerscentrum) ondanks zijn eigen mooiheid ten onrechte wat in het niet viel...


Henk
28 mei 2018

Heel mooie route


Rob
17 mei 2018

Een bijzonder fraaie route. Een aanrader!


Rike
12 mei 2018

Erg mooie en duidelijk aangegeven route!


John
29 april 2018

Een hele Mooie route, door afwisselend gebied. Diepe beekdalen, moeras, heide, bossen. Als je hem rechtsom loopt, heb je de mooie beekdalen als laatste.


Marianne
25 maart 2018

Mooie route, ik kan me alleen maar aansluiten bij voorgaande beoordelingen. Storm heeft ook hier helaas veel schade aangericht.


Teeuwen
25 maart 2018

Fantastisch mooie wandeling. Diverse landschappen. Heerlijke hoogteverschillen. Een aanrader. Wij vonden de wandeling mooier dan een wandeling in het Geredal.


Peerke verheijen
25 november 2017

Heel mooi wandeling met varierend landschap


M&M&A
1 oktober 2017

Al weer een prachtige Premium WaWaWe-route. Hoewel al vaker in Leudal gelopen, nu (deels) toch weer anders. Wij zeggen: doen!


H. Janssen
18 augustus 2017

Prachtige wandeling, heel gevarieerd, goede bewegwijzering. Paden zijn prima. Een bezoek aan de St. Ursulamolen is alleszins de moeite waard, goede aanvullende informatie ontvangen. Spechten, boomklevers, boomkruiper, vissen, beversporen, we hebben het allemaal gezien en gehoord. De dames bij het bezoekerscentrum waren erg attent. Ruime parkeermogelijkheid. Goed idee is het waterpunt van Limburgs Landschap waar je zelf drinkwater kunt tappen.


Fam. Peri
21 juni 2017

Erg mooie wandeling erg goed aangegeven overal eindelijk eens een gevarieerde wandeling zonder te verdwalen.


A van Lieshout
1 juni 2017

Super fijne wandeling en mooi met de beekjes het was heel heet die dag maar omdat je veel tussen bomen liep was het goed te doen. Heel goed aangegeven met bordjes.


Ruud van der Pol
15 augustus 2016

Schitterende wandeling die uitmuntend is bewegwijzerd. Ik had de route ook gedownload voor mijn Garmin maar dat was niet echt nodig. Bij de Busjop kun je ook nog een lekker witbiertje scoren, volgens eigen recept. Eén verbeterpuntje: De bewegwijzering komt op bepaalde punten niet overeen met de GPS route, evenals het startpunt wat vroeger bij de Bisjup was. In geval van twijfel kan ik aanraden om de bebording te volgen i.p.v de GPS route. Dank voor het maken en onderhouden van deze schitterende route!


Xavier
13 juni 2016

Schitterende route. Gewandeld op 11 juni. Perfect bewegwijzerd. Heel veel variatie. Veel bos, goede paden. Echte topper.


Caroline
18 mei 2016

Wat een prachtig rustgevende route. Niet alleen om te wandelen, maar ook om te lopen.


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play

Horeca langs deze route