Print deze route | Download GPX | Naar e-mail sturen

Ervaart u problemen met printen in Google Chrome of Safari? Probeer dan een andere browser zoals Firefox of Internet Explorer.

Zelders Ommetje

Het Zelders Ommetje voert door het buitengebied van Ven-Zelderheide. Via de landwegen komt u voorbij veel boerderijen, langs het Reichswald, de molen Rust na arbeid en de zandontgronding, die langzaam in een mooi natuurgebied aan het veranderen is.

Ven-Zelderheide is een dorpje in het noorden van Limburg. Het maakt onderdeel uit van de gemeente Gennep en telt zo'n 800 inwoners. In het oosten grenst het aan Duitsland. 
De naam Ven-Zelderheide is ontstaan uit de dorpskern Het Ven, het buurtschap Zelder en de daartussen gelegen heide.  

De route is te verlengen tot 16 kilometer. Dan komt u ook langs het landgoed Zelder. Bij het bord dat voor de kerk staat kunt u alle mogelijkheden bekijken.

Deze route gaat via het knooppuntennetwerk van Gemeente Gennep. Een kaart en/of boekje met routes is onder andere te verkrijgen bij VVV in Gennep.

Parkeren kan bij de kerk in Ven-Zelderheide. U loopt dan in zuidelijke richting over de straat Kerkvonder richting de Kleefseweg. Aan de Kleefseweg treft u het eerste knooppunt van de route.

Startpunt Kleefseweg
6599 AK Ven-Zelderheide Bereken route naar startpunt
Herkenningspunt Kerk in Ven-Zelderheide
Lengte 8 km
Type Knooppunten route
Knooppunten 17,18,19,15,14,16,17
Weg type (half)verharde wegen
Parkeren gratis parkeren bij de kerk
Bezienswaardigheden langs deze route
Molen Rust na Arbeid Kleefseweg 59A, Ven-Zelderheide
Kapel Antonius Abt Vensestraat 66, Ven-Zelderheide

Komt u onduidelijkheden tegen tijdens uw route meld dit dan bij Routebureau Noord- en Midden-Limburg: Tel 06-42045079 of email info@routebureaulimburg.nl. Hartelijk dank!

Print deze route Download GPX Naar e-mail sturen