Zeven Dwergenpad Meer info / print / GPX

Zeven Dwergenpad   

Startpunt:     Raaijweg 25    5825 AL    Overloon    Lengte: 1.5 km    3 Beoordelingen


Bij de receptie van Landal De Vers liggen de spullen voor de kinderen klaar. Samen met hun ouders/verzorgers, een puntmuts, rode wangen en een tas vol leuks en lekkers gaan de kinderen de Overloonse bossen in. Tijdens de leerzame en mooie wandeling leren ze van alles over de natuur en de dieren in het bos. Ook zjin er leuke spellen voor onderweg. Na afloop worden de tasjes teruggebracht naar De Vers: de puntmuts mogen de kinderen houden. 

Doordat de route veel door bossen gaat, is het bijgevoegde kaartje niet nauwkeurig genoeg. Haal daarom bij de receptie van Landal de Vers de route en de tas. 

Startpunt

Raaijweg 25
5825 AL Overloon

Lengte

1.5 km

Type

Gemarkeerde route

Markering

De paaltjes hebben de vorm van dwergen

Weg type

Onverhard

Parkeren

parkeren bij Landal de Vers

Meer info / print / GPX

Beoordeling


Gemiddelde van 3 beoordelingen | Sinds 10 april 2018

Ine Hanssen Janssen
27 oktober 2018

Het was erg leuk en leerzaam. De kinderen, 3, 4, 5 en 6 jaren waren allemaal erg enthousiast. Ze voelden zich echte dwergen met de muts en tas en waren erg fanatiek om de dwergen te zoeken en zeker de dwergen waar een opdracht bij was. Het is een aanrader om dit Zeven Dwergenpad te lopen. Na het oversteken van de zebra, liepen we het bospad op, dit werd ons ook verteld. We hadden na het overstekken even naar links moeten lopen en dán het bospad op. Dit is misschien een tip om duidelijk aan te geven bij de receptie.


Fam. Groen
10 mei 2018

Wij verbleven op Landal Park Overloon. super leuk Dwergenpad. Aanrader. Zeker in combinatie met Broer en Zus. Lekker frietjes na de wandeling.


Fam. Franssen
10 april 2018

Ontzettend leuk en leerzaam om met de kinderen dit pad te bewandelen.Een mooi informatief boekje en een fijn gevuld tasje! Echt een aanrader! Onze kinderen van 6 en 7 jaar vonden het super leuk en wilde nog een keer!


U wordt geïnformeerd wanneer eventuele klachten zijn opgelost
Loader
Nieuw
Deze route op je smartphone,
handig en leuk!
Download de app

Download gratis in de App store of Google play