Beej Benders

Beej Benders   

Nolensplein 54    5911 GG    Venlo    Tel: 077-3513335     e-mail   website


Parkeer voor de deur op het Nolensplein en wandel binnen in deze versmarkt, waar je kennis maakt met de lekkerste, lokale producten uit Venlo en omstreken.

De geur van verse groenten en fruit verwelkomen je in de winkel. Struin langs de afdelingen vol verse vis, heerlijke kazen, vers gebakken brood en gebak en lokale vleeswaren. Op de uitgebreide afdeling met noten, tapas, speciaalbier en wijnen maak je kennis met de mooiste producten die Limburg te bieden heeft.

Sluit je bezoek af met een kop zelfgebrande koffie en Limburgse vlaai in het restaurant, of geniet van een heerlijke portie kibbeling en frietjes op het eetplein.

Een versmarkt als Beej Benders is uniek voor deze regio en kom je normaal gesproken alleen tegen op vakantie in Spanje of in wereldsteden als London, Amsterdam en Berlijn.

Lokale producten, direct van lokale producenten

Bij Beej Benders koopt u alleen lokale en verse producten van lokale producenten. De groente en het fruit worden direct bij de regionale boeren ingekocht, gegarandeerd vers! Ook in het restaurant proeft u de streekproducten, direct vanuit de producent, verwerkt tot een heerlijke maaltijd.

Prijzen en openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zondag van 9.00 tot 20.00 uur