Penders Voetzorg

Penders Voetzorg    

Dorpstraat 1     6093 EA     Heythuysen    Tel: 0475-493900     e-mail   website


Penders Voetzorg is van origine een Limburgs bedrijf. De Limburgse wortels zijn nog steeds zichtbaar binnen de organisatie; de hoofdvestiging van Penders Voetzorg ligt in het Midden-Limburgse Heythuysen. Door autonome en externe groei zijn zij uitgegroeid tot één van de grotere voetzorgaanbieders in Nederland.

Er wordt gewerkt vanuit elf vestigingen in Nederland met in totaal meer dan 100 zorgprofessionals. Naast het hoofdkantoor in Heythuysen zijn er nog vestigingen in Roermond, Weert, Tegelen, Venlo, Tiel, Doetinchem, Delft, Den Haag, Gouda en Rotterdam. Daarnaast worden er spreekuren gehouden in meer dan 15 ziekenhuizen en revalidatiecentra.

Penders Voetzorg werkt op diverse gebieden samen met andere partijen. Zo zijn zij aangesloten bij het landelijke samenwerkingsverband Federatie PAS en Voetwereld en zijn zij partner van Ietec, een samenwerkingsverband van Europese schoentechnische bedrijven. Daarnaast is Penders Voetzorg sponsor en ambassadeur van de Bas van de Goor Foundation.

Bij Penders Voetzorg kunt u terecht voor: Medisch pedicure/pedicure Plus, podotherapie, orthopedische schoentechniek, bewegingstechnologie en shockwave therapie.

Prijzen en openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur
  • Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
  • Zondag gesloten

Faciliteiten

Additionele faciliteiten
  • • Tijdens en na uw bezoek kunt bij Porto Maurizio (gelegen binnen hetzelfde pand) terecht voor een ontspannend kopje koffie of heerlijke lunch.
    • Tevens kunt u een bezoek brengen aan de schoenenwinkel (tevens gelegen binnen hetzelfde pand).